Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Захиститись [19]
Бути здоровим [6]
Саморозвиватись [0]
Відпочивати [0]
Побутове [10]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2011 » Жовтень » 02

Питання про те, як правильно розпорядитися своїм майном, турбує багатьох. На заході уже склалася традиція ще замолоду заповідати своє майно. Цей звичай потроху приживається і в Україні. І хоча у нас тим, як передати спадщину, переймаються переважно літні люди, для молоді теж буде цікаво, а головне корисно про це дізнатися. Юридичні шляхи в такому разі можуть бути різними.
 Заповіт. Його ви можете написати будь-коли чи в нотаріуса, чи навіть у сільській раді - для жителів районів. Він не потребує багато коштів і досить простий в оформленні. Заповісти своє майно можна будь-якій людині, незалежно від того, родич це чи ні. Якщо хочеться позбавити права на спадщину когось із спадкоємців – будь-ласка, в заповіті можна зробити і це, і не тільки. За бажання ви можете розділити своє майно на частки чи написати, наприклад, що нерухомість отримає один спадкоємець ... Читати далі »
Категорія: Захиститись | Переглядів: 2559 | Додав: unk | Дата: 02.10.2011


Відверті розмови психолога з батьками
Умене дуже агресивна дитина, я не знаю що з нею робити, «Мій син б'ється і кусається», «Моя дочка некерована, агресивна». Останнім часом я часто чую ці фрази від батьків.
Слово «агресія», яке ще кілька років назад майже не зустрічалось у лексиконі батьків, зараз, завдяки засобам масової інформації, дуже розповсюджене. Що ж це таке?
Дитяча агресивність - нормальне явище, яке пов'язане з психологічними особливостями кожного віку. Але батькам, для того, щоб агресивність не стала стійкою рисою характеру, треба розбиратися, що відбувається з дитиною, чому вона стала агресивною.
Що впливає на розвиток агресивності у дітей?
В першу чергу на розвиток агресивності впливає сім'я. Якщо в сім'ї, особливо зі сторони матері, дитині не вистачає уваги, любові та турботи, вона буде різними засобами намагатися отримати або ... Читати далі »
Категорія: Побутове | Переглядів: 1949 | Додав: unk | Дата: 02.10.2011


Навесні багато хто шукатиме відпочину за містом, рятуючись від суєти та задушливого міського смогу. Звичайно, захочеться взяти з собою і свого чотириногого друга, щоб також побігав по травичці, скупався в озері. Однак не всі знають, що саме на природі ваш улюбленець може захворіти і заразити вас. От про це ми зараз і поговоримо.
Традиційно наш відпочинок прив’язаний до відкритих природних водойм – річок та озер. Біля них завжди багато живності, яка, про це треба пам’ятати, не завжди здорова. Наприклад, мишоподібні гризуни часто є носіями небезпечного інфекційного захворювання під назвою лептоспіроз.

Лептоспіроз вважається найбільш розповсюдженим зоонозом у світі. Він зустрічається на всіх континентах, крім Антарктиди, особливо широко поширений у тропічних країнах, однак і в наших широтах зовсім не рідкість. Джерелами інфекції є різноманітні тварини ... Читати далі »
Категорія: Побутове | Переглядів: 2853 | Додав: unk | Дата: 02.10.2011


Починаючи з народження й до самої смерті, людське життя пов’язане з родиною. Родина — наш захист в кризових умовах, найважливіше у житті кожного, світ, де людина може бути сама собою, де її вислухають і оцінять, зрозуміють все з півслова. Або зовсім без слів. Якщо в сім’ї панує любов та взаєморозуміння, всі негаразди видаються не такими страшними. Мабуть, всі погодяться: заради створення цього світу варто пожертвувати непоступливістю та безтурботністю «вільного» життя? Звісно, ілюзія можливості відгородитися в сім’ї від суспільства з його болючими проблемами, забезпечити захищений простір приватного життя швидко руйнується в умовах нашого сьогодення. Плавання сімейного корабля в бурхливому морі життя залежить від багатьох соціальних і психологічних чинників.

 Сучасні українські сім`ї дуже відрізняються від сімей початку минулого століття. За коротк ... Читати далі »
Категорія: Побутове | Переглядів: 16039 | Додав: unk | Дата: 02.10.2011


©2008-2010. УНК.