Повторно розігріта їжа погано засвоюється організмом і майже не містить вітамінів. Однак людина не звертає на це уваги допоки щось не заболить. Ворогами нашого шлунка є також консерви та заморожені продукти.
Сьогодні всі добре знають, що від правильного харчування залежить наше здоров’я й тривалість життя. Проте ніхто про це не задумується, коли розігріває на сковорідці вчорашні котлети.
– Зараз господині, щоб зекономити час, готують їжу для всієї сім’ї на два, три дні і навіть на тиждень. Втім така їжа не дуже добре засвоюється організмом, – переконана головний дієтолог Черкаської області Галина Полинько. – Адже ми їмо не просто, щоб не відчувати голоду, а й щоб наситити наш організм вітамінами, мінералами та мікроелементами, котрі підтримують наш імунітет. І ці корисні речовини швидко руйнуються та практично не зберігаються у стравах, які прост
...
Читати далі »