Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2009 » Липень » 15 » УНК закликає Президента накласти вето на закон
16:57
УНК закликає Президента накласти вето на закон

Далі наведено текст звернення, яке відправлено ініціативній групі(http://vkontakte.ru/club10619236). Зібрані звернення від організацій будуть надіслані В. Ющенку.

Шановний Віктор Андрійович!

До нас звернулась ініціативна група з проханням допомогти їм переконати Вас застосувати Ваше право вето на Закон України "Про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності", що був прийнятий ВРУ 25 червня 2009 року. Ознайомившись з ним ми теж помітили багато невідповідностей положенням Земельного кодексу та Конституції України. Як виявилось Конституційний Суд відхилив цей законопроект як неприйнятний. Тому просимо Вас скористатись своїм правом і накласти на нього вето. Ми розуміємо нагальність земельних проблем з ЄВРО-2012, але потрібно робити все обдумано і законно, адже чемпіонат закінчиться, а закон далі діятиме.

Голова МА МГО УНК                                                                                                                       Лендєл І. І.

(МГО «Львівський Молодіжний Конгломерат»,

МГО «Рівненський Молодіжний Конгломерат»)

16.07.2009


Категорія: Діяльність | Переглядів: 575 | Додав: unk | Теги: вето, УНК, закон, звернення, президент | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.