Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2009 » Березень » 24 » УНК в підтримку Години Землі
17:55
УНК в підтримку Години Землі

УНК приєднується до відзначення міжнародної Години Землі та закликає своїх членів та прихильників вимкнути світло всього на одну годину у суботу 28 березня о 20:30, щоб об’єднатися для підтримки дій проти зміни клімату.

76 міст в 62 країнах світу вже підтвердили свою участь у кампанії Година Землі-2009, що проводиться Всесвітнім Фондом Природи. Природоохоронний захід, що має на меті залучити більше мільярда людей у 1000 містах всього світу, закликає громадськість, бізнес-організації та урядові структури вимкнути світло всього на одну годину у суботу 28 березня о 20:30, щоб об’єднатися для підтримки дій проти зміни клімату.

У 2009 році у Годині Землі повинна взяти участь і Україна, адже ми також є частиною світу, частиною рішення.

Година Землі має продемонструвати безпрецедентну солідарність світової спільноти, а також звертається до лідерів держав усього світу, які зустрічатимуться в Копенгагені у грудні 2009 року, із закликом прийняти нову глобальну домовленість про заходи щодо боротьби зі зміною клімату.

О 20.30 в суботу 28 березня 2009 весь світ стане свідком того, як найвідоміші пам’ятки планети опиняться в темряві, щоб продемонструвати підтримку рішучих дій у боротьбі зі зміною клімату. Серед визначних світових пам’яток будуть знеструмлені найвища у світі будівля-готель в м. Дубаї – Бурдж Дубай, найвища в Америці вежа – Вежа CN в Торонто - та палац Квірінал в Римі – офіційна резиденція Президента Італійської Республіки Джорджіо Наполітано.

Година Землі 2009 обіцяє бути найбільш глобальною акцією, покликаною привернути увагу до зміни клімату.

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України закликає усіх взяти участь у всесвітньому природоохоронному заході.

http://www.civicua.org/text/news/view.html?q=1155042
Категорія: Діяльність | Переглядів: 650 | Додав: unk | Теги: екологія, електрика, година землі | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.