Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2010 » Жовтень » 8 » УНК підтримує свого лідера на виборах до Закарпатської обласної ради
15:15
УНК підтримує свого лідера на виборах до Закарпатської обласної ради
31 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори, і саме від них залежить чи зможе антиукраїнська влада отримати повний контроль над державою. Тому дуже важливо обирати кандидатів від українських патріотичних партій. Народ має показати, що бажає рухатись в демократичну Європу, а не тоталітарну Азію. 

У даній виборчій кампанії прийматиме участь і голова Українського Національного Комітету – Лендєл Іван Іванович, як кандидат в депутати до Закарпатської обласної ради від Української партії. Це чи не найскладніший регіон Західної України, оскільки низький рівень національної свідомості та багато національність населення створюють аналогічну зі Сходом України ситуацію. Проте, Закарпаття є споконвіку українською землею і ми впевнені, що кожен закарпатець в душі є патріотом України. Просимо вас підтримати Лендєла І. І. й надати шанс молодому й патріотичному поколінню працювати на ваше благо. Слава Україні!

 

Філь Х.Ю.,

голова Президії УНК, голова МГО "Львівський Молодіжний Конгломерат”

Климчук А. М.,

член Президії УНК, голова МГО "Рівненський Молодіжний Конгломерат”


Категорія: Діяльність | Переглядів: 936 | Додав: unk | Теги: уп, рада, УНК, Закарпаття, вибори, Лендєл, голова, Лідер | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.