Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2009 » Вересень » 7 » РМК звернулось до правоохоронних органів області з приводу дій російських націоналістів
16:04
РМК звернулось до правоохоронних органів області з приводу дій російських націоналістів

Сьогодні до Рівненського МВ УМВС Ураїни в Рівненській області та в Прокуратуру Рівненської області керівництвом РОМГО "РМК" була надіслано офіційне звернення. Нижче подаємо його текст.

ЗВЕРНЕННЯ
Рівненська обласна молодіжна громадська організація «Рівненський Молодіжний Конгломерат» стурбована появою в нашому місті радикальних організацій, які пропагують ідеї російського націоналізму. Так, кілька днів тому в деяких місцях з'явилися листівки, які підписані «Русское Национальное Единство». Зокрема, такі листівки були нами помічені на стовпах на майдані Незалежності, паралельно вул. Міцкевича. На листівках подана Інтернет адреса цієї організації http://www.center-rne.org . Із сайту зрозуміло, що ця організація здійснює діяльність лише на території Російської Федерації. Про якісь представництва на Україні (окремі організації) немає інформації. Окрім того, інформація на цих листівках фактично закликає до расової боротьби, на інших листівках іде пропаганда ідей «Русской Освободительной Армии».
У зв'язку з вище наведеними фактами просимо провести перевірку чи відповідне розслідування.

Голова РОМГО «Рівненський Молодіжний
Конгломерат» А. М. Климчук

Категорія: Діяльність | Переглядів: 673 | Додав: unk | Теги: проросійські, звернення, МВС, Рівне, листівки, РМК | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.