Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2009 » Травень » 23 » Керівник київського осередку на зборах в підтримку встановлення пам’ятника С.Бандері
17:47
Керівник київського осередку на зборах в підтримку встановлення пам’ятника С.Бандері

23 травня біля Золотих воріт у Києві відбулися збори на підтримку встановлення пам’ятного знаку Степану Бандері. Адже досі у столиці України немає пам’яток героям ОУН – УПА. І тому патріоти Києва зібрались, щоб їх почули, щоб  влада дозволила встановити цю пам’ятку. Але це навряд відбудеться. На це є ряд причин: кількість патріотів у Києві незначна(на мітинг прийшло не більше 500 чоловік), на місці було небагато журналістів (я побачив з телеканалу сіті та 1+1), у вечірніх новинах цю новину показували в кінці. Тобто, належної уваги цій події  не приділили. Щодо влади та політиканів, то наш шановний російський жидок-косміт Чорновєцкій свою територію (Київ) не захоче таким прикрашати, Ющенко зациклився на голодоморах, а на радикальніші дії його не вистачило(особливо на УПА). А все інше (Бурулька, Яник…) – то справжня, чиста російська пошесть. Тому можна зробити висновок, що пам’яток українським героям найближчим часом не буде. Та й перейменування вулиць дуже повільне. Нещодавно з’явилась вулиця І.Мазепи(комуністи не так агресивно ставляться до цієї постаті, ніж до вояків УПА). На інші зрушення чекати марно, бо байдужість українців усе псує. Та ще дошкуляють суперечки між українськими організаціями. На мітингу були не всі. Це можна судити з кількості людей та  з багатобарвності прапорів (переважали прапорці ВО «Свобода»).

Комуністи також завітали на збір. Великі «вєтєрани вайни» хотіли заявити свої пропозиції щодо недоцільності пам’ятника, бо він український. Але їх не пустили ближче, тому виступи українських діячів не припинялись. (Переважно висловлювали свої думки члени  Київського крайового братства воїнів ОУН-УПА). Ця провокація призвела до невеличкої штовханини та гарного репортажу для журналістів(заради цієї бійки вони сюди й прийшли).

Загалом збір тривав 45 хв. Та завершився голосуванням про встановлення пам’ятника Степану Бандері шляхом підняття рук учасників цього мітингу. Рішення про встановлення  прийняли одноголосно. Тепер все залежить від нашої влади, яку обирав український народ, щоб та дала дозвіл.

( Деякі фотографії цієї події ви можете побачити на сайті УНК в розділі «Галерея – Україна – Київ)

 




Джерело: http://КОЗАК
Категорія: Діяльність | Переглядів: 550 | Додав: unk | Теги: памятник, Степан Бандера, Збори, київ | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.