Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2009 » Січень » 1 » Керівництво ЛМК взяло участь в створенні Координаційної Ради Національно- Патріотичних сил Львова
18:09
Керівництво ЛМК взяло участь в створенні Координаційної Ради Національно- Патріотичних сил Львова

У Львові буде координаційна рада у сфері національно-патріотичного виховання львів’ян?
У п’ятницю, 11 липня, у стінах Львівської міської ради відбувся круглий стіл на тему "Національно-патріотичні громадські організації Львова. Здобутки та виклики". Програма проведення цього заходу передбачала презентацію громадських організацій – учасників круглого столу, а також обговорення можливості створення координаційної ради громадських організацій у сфері національно-патріотичного виховання львів’ян. Учасники круглого столу висловили занепокоєння щодо сучасного стану виховання патріотичної молоді, сприйняття нею трагічного минулого власного народу.

Сказати, що під час цього заходу намагались висунути якісь конкретні пропозиції для зміни ситуації, що склалась, не можна, оскільки присутні представники громадських організацій (а це переважно ветерани чи люди зрілого віку, а не молодь) часто не могли почути один одного. Впродовж майже двох годин велися розмови про те, наскільки все погано, але не відбувалися пошуки методів, щоб змінити ситуацію. 

Серед слушних думок прозвучала і така, що потрібно від сьогодення рухатись у минуле, а не навпаки – лише так молодь зможе зрозуміти та оцінити здобутки своїх дідів. Також важливим виявилось і те, як сприймають сьогодення самі ветерани, оскільки це люди, які ще можуть передати чимало корисного досвіду українській молоді. Та не думаю, що, щоразу наголошуючи на тому, яка наша молодь "не така", їм справді вдасться досягнути бажаного результату. Як-не-як, а час таки диктує свої стереотипи, з якими, можливо, не завжди варто боротися.  

Розмова про створення координаційної ради таки знайшла місце серед обговорення існуючих проблем, хоча й наприкінці зустрічі. Учасники виявили побажання, щоб представники міської влади вступали у тіснішу співпрацю з ними. Було вирішено створити робочу групу для розробки положення про координаційну раду, очолив робочу групу Юрій Антоняк. 

Таким був перший крок на шляху до змін у вихованні патріотичної молоді. Якими ж будуть наступні?

Зореслава Кадикало

Джерело: http://www.ngo.lviv.ua

05.09.2008
Категорія: Діяльність | Переглядів: 657 | Додав: unk | Теги: рада, круглий стіл, ЛМР, ЛМК, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.