Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » І.Лендєл: “Якщо в Балоги ще залишилась хоч крихта совісті, він зніме свою кандидатуру з виборів”
15:20
І.Лендєл: “Якщо в Балоги ще залишилась хоч крихта совісті, він зніме свою кандидатуру з виборів”
$IMAGE1$

Днями було завершено реєстрацію кандидатів в депутати по одномандатним мажоритарним виборчим округам. Як виявилось Лендєл Іван Іванович, що висувається від "Української партії” опинився в одному округу з Балогою Віктором Івановичем – лідером "Єдиного Центру, бізнесменом та місцевим олігархом. Про реакцію на цей факт, я вирішила дізнатись особисто у Лендєла І.І. Отож, пряма мова:

"Звичайно ж, спочатку я дуже здивувався. Проте, згодом зрозумів, що мої шанси на перемогу від цього не сильно зменшились, скоріше навпаки. Але це було б можливо, за умови ведення "чесної гри, що, як свідчить минуле, не властиво даній особі. Взагалі, незрозуміло навіщо людині, яка по-суті володіє половиною області і офіційно має 550 мільйонів доларів статків депутатський мандат? Ну хай там список партії очолив, то річ символічна, але мажоритарний округ навіщо? Це все-одно, що зараз поставити на вибори в якусь місцеву раду Тимошенко, Ющенка, Яценюка чи ще когось такого… Ці люди мають все і навіть більше ніж ми гадаємо. Будьмо відверті, – їм начхати на простих людей, головне –їхній бізнес. Невже йому було мало всіх цих років при владі? Ще не все розікрали? Дайте нарешті дорогу нормальним людям! За останні роки рейтинги Балоги і його "команди” невпинно падають і зараз ЄЦ має 2,5 %. Зрозумійте нарешті, що народ від вас всіх втомився і більше не довіряє. Тому, якщо в Балоги ще залишилась хоч крихта совісті, він зніме свою кандидатуру з виборів. ”

Юлія Сабадишина

Джерело: http://lendel.uz.ua
Категорія: Діяльність | Переглядів: 996 | Додав: unk | Теги: Іван Лендєл, вибори, Закарпаття, балога, ЄЦ | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.