Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2009 » Січень » 8 » Голова Президії ЛМГО ЛМК братиме участь у засіданнях Робочої групи
17:25
Голова Президії ЛМГО ЛМК братиме участь у засіданнях Робочої групи

31 грудня відбулися збори представників молодіжних організацій у споруді Львівської ОДА. На них був присутній Голова ЛОДА - М. Кміть, т.в.о.начальника управління у справах сім'ї та молоді - А. Рожнятовський, представники ЗМІ. Відбулась також зустріч Віфлиємського вогню. В ході зустрічі було вирішено продовжити доопрацювання проекту Положення про Молодіжну Раду при Голові ОДА.

У Львівській ОДА розпочали роботу над створенням Молодіжної Ради

Середа, 31 грудня, 2008

31 грудня, у Львівській облдержадміністрації відбулось обговорення проекту Положення про Молодіжну Раду при голові Львівської обласної ОДА. Зокрема, було створено робочу групу, яка працюватиме над проектом. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.
До робочої групи увійшли 12 представників молодіжних організацій. У проекті положення передбачено, що Молодіжна Рада при голові ЛОДА має стати дієвим і ефективним дорадчим органом з питань формування та реалізації молодіжної політики на Львівщині. Молодіжну Раду планують створити у 2009 році. Серед основних зауважень до проекту положення члени громадських організацій назвали неправильним те, що головою ради має стати Микола Кміть, а заступником–начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА.

Основними завданнями Молодіжної Ради мають бути: сприяння реалізації конституційного права молоді на участь в управлінні державними і місцевими справами, захисту прав молоді та дітей; сприяння координації діяльності Львівської обласної державної адміністрації та врахування пропозицій громадськості щодо формування і реалізації державної молодіжної політики на місцевому рівні; вивчення, системний аналіз і прогнозування соціальних та суспільно-політичних процесів у молодіжному середовищі та молодіжній політиці в області; участь у підготовці проектів законів, інших нормативно-правових актів, загальнодержавних і місцевих програм з питань молодіжної політики; розроблення пропозицій щодо пріоритетних напрямів молодіжної політики, фінансування заходів їх реалізації, аналіз ефективності використання коштів, що виділяються на ці цілі; покращення доступу до інформації про діяльність управління та формування молодіжної політики на Львівщині; залучення молоді до участі в політичному, економічному, культурному і духовному розвитку держави та області; сприяння більш ефективному розв’язанню соціальних проблем студентської молоді, забезпечення її активної участі у формуванні та реалізації молодіжної політики на місцевому рівні; залучення молоді до розв’язання проблем місцевих громад та створення умов для повноцінної реалізації потенціалу молоді на місцевому рівні; забезпечення врахування громадської думки у процесі підготовки та організації реалізації молодіжної політики; покращення взаємодії та діалогу молодіжних громадських організацій, студентських самоврядувань і молодіжних лідерів із місцевими органами виконавчої влади, Управлінням у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації, постійної комісії Львівської обласної ради з питань молоді та спорту.

zik

Категорія: Діяльність | Переглядів: 612 | Додав: unk | Теги: рада, Лода, ЛМК | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.