Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2009 » Липень » 17 » Флеш-моб «Вязні держави» у Рівному
17:03
Флеш-моб «Вязні держави» у Рівному

Вчора МГО «Рівненський Молодіжний Конгломерат» провів флеш-моб «Вязні держави». Хоча через певні обставини він відбувся пізніше запланованого часу, але все ж о 21 годині члени організації імітуючи в’язнів держави – український народ, у вишиванках із зав’язаними очима та зв’язаними руками кілька хвилин стояли перед пам’ятником Шевченку у Рівному. За цей час були роздані листівки щодо акції. Саме дійство було приурочене до річниці проголошення Декларації про суверенітет, згідно якого влада проголосила, що готова і може керувати Україною і її народом. Але, як бачимо, останні роки доводять, що їх заява є неправдою і вони навіть не здатні вибачитись за свої вчинки перед народом.
ЛИСТІВКА-http://lbm.at.ua/16.doc

19 років тому в цей день Верховною Радою УРСР була прийнята декларація про суверенітет. Одним із значень цього документу є те, що ним державна влада проголошує свою спроможність керувати певною територією(державою) та її населенням. Але, як ми бачимо, це виявилось не правдою: тотальна корупція у владі, зубожіння громадян, екологічні катастрофи, суспільно-політичні кризи та інші негаразди яскраво засвідчують неспроможність ні влади тодішньої, ні теперішньої керувати Україною. Настав час їм піти, а нам шукати альтернативи.

Даний флеш-моб має висловити наш протест проти даної ситуації та привернути увагу громадян до цієї ситуації та задуматись над її вирішенням. Адже далі споглядати з боку – смертельний вирок Україні. Тому УНК відроджує громадсько-політичний проект «Українська сила», де кожен свідомий, не байдужий, ініціативний громадянин зможе вносити свої пропозиції, які ми разом будемо втілювати в життя заради майбутнього України! Адже нам набридло чекати змін! Набридли одні й ті ж брехливі обличчя в політиці! Ми можемо і хочемо стати новою силою: молодою, чесною і відкритою з народом, відповідальною за свої дії й обіцянки. Плідно працюючи разом ми обовязково прийдемо до влади і відкриємо нову еру в житті нашої Батьківщини! Приєднуйтесь! 

             WWW.PATRIOTU.IN.UA

     Міжрегіональна асоціація МГО «Український Національний Комітет»

WWW.UNK.ORG.UA  /// 80939184050   ///   lider@unk.org.ua   ///  430036834

УНК-РІВНЕ: Климчук Андрій - roznjativ@i.ua, 80937600071
Категорія: Діяльність | Переглядів: 663 | Додав: unk | Теги: листівка, Рівне, РМК, флеш-моб, вязні | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.