Український Національний Комітет

Діяльність(2007-2010)
Захиститись Бути здоровим Саморозвиватись Відпочивати Побутове
Зображення Файли Статті
Партія Контреліта
Категорії
Діяльність [56]
Оголошення [4]
S2 Омега
Пошук
Головна » 2010 » Квітень » 23 » 9 травня – НЕ СВЯТО, А ДЕНЬ ЖАЛОБИ!
14:48
9 травня – НЕ СВЯТО, А ДЕНЬ ЖАЛОБИ!

Кожного року 9 травня зі своїх нір виповзають "герої” радянської армії та їх фанати з КПУ щоб відсвяткувати перемогу окупатора - СРСР над іншим окупатором – нацистською Німеччиною.  Дарма, що війну цю почали обидві країни-колишні союзники – про це вони мовчать. Мовчать і про те, що цей день з усіх країн антигітлерівської коаліції святкують лише країни-нащадки СРСР. Їм начхати, що весь світ вже прирівняв їх ідеологію з фашизмом та нацизмом. Вони вважають себе героями, що звільнили землі, які кілька років перед тим самі й окупували. Чомусь в Польщі, Угорщині, Чехії, Естонії, Латвії, Литві ніхто не святкує, бо їх не звільняли, а наново окупували! Нас теж, але марно пояснювати це денаціоналізованій більшості українців. Іронія – гарматне м'ясо війни святкує перемогу свого колишнього диктатора.

Отож, ці "доблесні” воїни на своєму шляху не дуже зважали на мораль, коли вбивали й ґвалтували мирне населення. Ці "визволителі втягнули нас у 45-річне радянське рабство. За цей час ми втратили понад 20 млн. осіб! Мільйони українців вже з перших днів перемоги були ув’язнені або виселені до Сибіру, а до 1946 тих хто залишився живий намагались знов заморити голодом, видаючи це за повоєнну кризу. За ці 45 років українська мова та культура зазнавали шалених утисків і були майже знищені. Українці позбувалися своєї землі, худоби і навіть житла, бо це було потрібно Червоній армії та КПРС. Наше населення комуністи перетворили на мовчазне і боязке стадо, навчене матюків і алкоголізму, що проявляється досі.

Сьогодні вони мають своїх людей при владі й сміливо заявляють про пам’ятники Сталіну, повернення комуністичної символіки на це "свято”. Дії нового Президента свідчать, що далі ми цілком можемо очікувати повернення часів Малоросії. Тому не можна мовчати! Пора поховати комунізм раз і назавжди!

МА МГО "Український Національний Комітет” закликає всіх свідомих Українців не святкувати цей ганебний день в історії. Натомість, давайте вшануємо память незаслуженно забутих владою вояків УПА, жертв війни двох диктаторів та комуністичного режиму, який принесла на наші землі Червона Армія "визволителів”. Збираймось біля проукраїнських памятників, де запалимо свічки в память мільйонів невинно закатованих українців.

Час – 20:00 8.05.2010

Дрес-код: темний одяг, відсутність партійної символіки

Львів: Памятник жертвам комуністичного режиму

Рівне: Памятник Т.Шевченку


Категорія: Діяльність | Переглядів: 945 | Додав: unk | Теги: Вшанування, комунізм, Червона армія, Жертви, УНК | Рейтинг: 0.0/0
Bookmark and Share

©2008-2010. УНК.